Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelseprocess

 

I sprickan,

gapet,

mellan känslorna

och intellektet,

fladdrar

instängda spöken.

Skrämda.

 

Utrymmet krymper.

Kontinenterna närmar sig

varandra.

 

Varje gång du rör mig.

 

Varje gång du försäkrar mig

att du vill ha allt jag är.

 

Sakta, sakta,

sjunger sig avståndet

mindre.

 

Jag blir till.

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-16 09:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mitt maniska behov av att sjunga texter fick sitt utlopp återigen, här.
2013-01-20

  träsnidaren
Det är sällan jag läser något som är så här bra!
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke