Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Henning!


Jag har hållit dig i min famn.
Kysst din lilla näsa.
Lagt min kind mot din.
Räknat ofattbart små fingrar!
Och förlorat mitt hjärta,
för alltid.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-16 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP