Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




GÄSTER

 

jag fattar pennan

för att skriva några rader

rader om glädje och förväntan

 

tänk att jag väntar gäster idag

så glad att få besök

av min kära bror

och min svägerska

 

det var så länge sedan

mer än ett år sen vi senast träffades

så skönt det kommer att bli

att slippa sitta ensam ett par kvällar

 

så datorn kommer att få vila

den har betett sig lite ansträngt

några dagar

 det ska bli skönt får både mig

och datorn att vila ett par dagar

 

 

anits 17 juli 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-17 12:24



Bookmark and Share


  arja savela
Ha det jättebra! Kram
2012-07-18

    sajo
Jag önskar er några fina dagar och vad härligt du får gäster.
2012-07-18

  Lars Hedlin
Underbart.........
2012-07-18

  Michaela Dutius
Hoppas du fick fina dagar - eller har fina dagar!
2012-07-18

    Yarissa
Härligt
2012-07-17

  ULJO
Låter underbart
2012-07-17

  Eva Helene VIP
Förväntansglädje, fint!
2012-07-17

  Anya VIP
Önskar diktarjaget trevliga stunder.
2012-07-17

    Birgersdotter VIP
Så trevligt...ha det gott
2012-07-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ha det så gott...
2012-07-17

    maija tuori
Härligt
2012-07-17

  Bibbi VIP
Lycka till och ha det bra!

Kramar i mängd!//Bibbi
2012-07-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP