Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom försiktigt nära


så obegriplig är sorgen
som ett gammalvävtmönster
återuppskuret av ovarsamhet
så försiktigt ny var hon
att hon trädde rakt genom isen
med ben och allt och
sökte sig dricka otörstig
där bara lite fanns
hon vrider runt mellan orden nu
för bland dem finns det ord av fint
som söker så försiktigt finna väg
och hon skälver av skräck
och skygghet mellan bladen
räddare nu än innan hon
blev klar över ordens dissonans




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-18 08:57



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Du beskriver så fint. Att försöka tro på nytt, och rasa igenom. Fint ändå att komma ihåg de vackra orden istället för att låta allt svart ta över. Men det gör ont att tänka på.
2012-07-18

  Lovisa Lindbom
En vacker diffus dikt. Lite svår att förstå delvis...kanske du kan utveckla den lite. Men man får ändå lite bilder av dina ord.
2012-07-18

  lodjuret/seglare VIP
Klavertramp, klavertramp, klavertramp
det är så vanligt som allra helst, från släkten, vänkretsen och en själv i allra högsta grad. Den som begår det får kanske tillbaka en släng eller ett av samvetskvalet stålbad.
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP