Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppning mot livet

Du öppnar dig

för mig

jag öppnar mig

för dig

tillsammans

blir vi mer än kärlek

ja större

än livet själv.

 

Tillsammans

kan vi öppna världen

för kärlek

Visa att vi

öppnar oss

för varandra

så kan alla

öppna sig

för varandra.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-18 09:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat
2012-07-19

  Chawa VIP
Kärlek sprider kärlek
så sant och så kärt.
2012-07-18

  Maj-Lis VIP
Fint att öppna sej för varann
2012-07-18

    ej medlem längre
Kärlek, tro å tillit! Fint!
2012-07-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP