Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri vers


Boken

BOKEN

Boken var sönderläst trasig
som hennes själ
den var sönderriven frasig
gömde många dolda drömmar
bladen lossnade ett efter ett
som år som går
(långt borta från internet
märkta av tummar och svett)




Fri vers av Kristin Allwood
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Allwood