Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrat

Vandrat
i ingemansland
sett vackra vyer
öde horisonter

Vandrat
i ett landskap
bortom det invanda
som bestigits

Utmanat min förmåga
testat gränser

Känt storslagenheten
men även litenheten

En insikt är
att berget styr agendan
det finns inget som heter tid




Fri vers av AA VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-19 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP