Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




TACKSAM

 

 

så tomt och tyst det blev

nyss var här prat och skratt

allvarsamma ord som följdes

av skratt och många fina minnen

 

sällskap vid måltider och fika

stunder så mycket bättre maten

smakar när jag inte sitter ensam

med min tallrik som jag då ofta

hamnar framför teven med

 

nu är det tyst här hos mig

det går att höra en knappnål

falla till golvet, så tacksam

över dom dagar jag haft någon

här hos mig

 

 

anits 19 juli 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-19 00:45



Bookmark and Share


  ULJO
Du bjuder som vanligt på en berörande läsning
2012-07-22

  Anya VIP
Känner igen detta. Det blir så tyst när trevligt sällskap åkt. Kram!
2012-07-20

  Ljusletaren
Tur att du kan ta till dig de fina minnena och bara suga på dess sötma så här i efterhand ;.) /kram
2012-07-20

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande fint!
2012-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Tjusig bild.


Så där kände jag mig när Mymlorna varit hos oss och min far avlidit i samma veva.
Det var i alla fall skönt att ha dessa Hornets döttrar - 10 och 13 - hos oss under de där tunga dagarna. De livade upp med sin spontanitet och glädje.

Trevligt att du haft det trevligt!
2012-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu har du skaffat dej lite nya minnen...trevligt.
2012-07-19

  Bibbi VIP
Gläds med Dig över Ditt besök.
2012-07-19

    ej medlem längre
Anden vill inte alltid vara ensam...
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP