Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan att fråga


vaknar i den sköraste morgonsmekning
synnerligen förvirrad och mjukaste glad

är detta livet?

jag sträcker fingrarna mot skimret
varligt begrundande detta märkliga

som klivit in
utan att fråga
om lov

och jag skrattar outgrundligt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-19 09:20



Bookmark and Share


  Hannadraken
Oj, vilka texter du skriver tjejen. Detta är så ömt och skört. Tack för läsningen!
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP