Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mulliga kvinna

Mulliga kvinna,du är det vackraste som finns,
inte någonting jag erkänner i en värld,
beståeende av smala perfekt skapta skelett.

Mulliga kvinna, du är vackrast i hela världen,
gråt inte över dina perfekta kurvor,
önska aldrig att du vore någonannan.
Inte någonting kan ersätta mina tankar om dina varma kramar.
Att få somna om intill din stora kropp i ångest natten.

Mulliga kvinna, ingen kan någonsin mäta sig med dig.
Ditt hår,leende,ögonglitter, din stora varma kropp.
Dina tunga andetag, blåser liv in i mitt liv,
död blir levande.

Du är frukost på altanen i Juni,
lövdans i Oktober,
lugn stress i min famn,
nallen jag fick i julklapp som liten.
Jordgubbs saft rinnande mellan perfekta läppar,
allt man kan önska sig i världen lever i din mulliga kropp,
sluta aldrig att krama mig, det skulle döda allt mitt hopp.

Mulliga kvinna, önska aldrig att du vore smal, det skulle rasera hela vår värld,
du är så vackert perfekt som du är, han som inte vill leva tillsammans med dig,
han måste vara så fattig en människa någonsin kan bli, i en värld bestående av kärlek.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-19 14:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
älska livet som livet är
älska kvinnan som kvinnan är

godans väl.
2012-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann