Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 91 (Blåbären blir stora i år)

 

 

Det regnade precis

när det skulle

för att blåbärens kart

skulle mogna

och svälla

 

Så de fick en underbar start

under skogens träd och grenar

Då är det bara att packa

bärkorgen klart

och njuta av

dessa fantastiska

blånande bär




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-19 16:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
mums, definitivt ;)
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström