Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastsurrad

Reste

Genom mörker

Genom ångest

Sökte bara lite värdighet

Drömde om frihet


undrade

om det fanns någon annan

Som legat fastsurrad

längst ner på havets botten

och sett ljuset uppe vid ytan


Känner ni inte

dödens andedräkt

hur nära den är?




Fri vers av Ali D
Läst 1137 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-02-06 13:18



Bookmark and Share


  D.H.Bay
den här texten är både kränkt och stolt.
dynamiken i första stycket, hur den formar en spottloska.

Du skriver för alla som på något sätt blivit förtryckta och manar på de som lever safe, som borde veta.

Dina ord blir deras ord. Fortsätt...
2008-03-28

  Aida*
Jättesnyggt!
Jag gillar början starkt!
2008-02-08

    Camillaa
riktigt bra
beskrivet!!
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D