Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Vad jag saknar dig

när natten lägger till

somnar och drömmer

om dig.

Du saknas mig

när mörkret faller.

Du är alltid

mitt ljus

när natten kommer

och mörkret

lägger sig.

Du sa aldrig 

att du skulle försvinna 

från min sida. 

Jag säger god natt 

till dig 

var än du är. 

Saknar dig 

när natten lägger till.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-20 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet
2012-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert drömmande...
2012-07-20

  anits VIP
Smärtsamt kärleksfullt och
mycket vemodsvackert
2012-07-20

  Bo Himmelsbåge
... förlåt ...! ... jag är lite trött ... MatsMatt .. heter Du ju självklart ...!
2012-07-20

  Bo Himmelsbåge
... mycket sensuellt, känsligt och vackert MattMatts ... Du är så fin på kärleksdikter ... Tack ...!
2012-07-20

  DeadTomorrow
Tilltalande och det är svårt att inte känna med.
2012-07-20

  Magica VIP
Smärtsamt och vackert!
2012-07-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP