Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon finns, tro mig för jag har sett henne


Bilden av dig

Du fyller ut bilden

du kombinerar

skiljelinjen mellan

bild och verklighet.

 

Du ger med bilden

lockelsen efter dig

och verkligheten

hur den kunde vara.

med dig.

 

Med allt som du är

förblir du

min längtans furstinna.

Lockelsen krona

med dina behag

som du fyller ut bilden

 

Ger mig verkligheten

som den kunde vara

för min tillfredsställelse

och din förlustelse.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-24 00:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Undrar hur hon ser ut...kvinnan somdu sett
2012-07-25

  Bo Himmelsbåge
... åhh ... MatsMatt ... Du är såå ... fin på kärleksdikter ...! ... härlig ... Tack ...!
2012-07-24

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och längtansfullt...
2012-07-24

  anits VIP
Mycket berörande.
2012-07-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP