Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskådare av mitt liv

taggtrådar
sväljer
tuggar på
bitar av livet

metallsmaken
skrattar

jag tittar på
utifrån
teaterscenen




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-24 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP