Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borrade i granit

Våra ansikten
var borrade i granit
stela viljelösa
och döda

Världen var sjuk sedan
tusentals år
av lidande

Tillbaka ska vi
i tiden
till smärtans
begynnelse
då allt var
regn och gröna skogar




Fri vers (Fri form) av Karl Marx
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-24 22:46



Bookmark and Share


  Anna*
Tänkvärt!
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Karl Marx
Karl Marx