Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort fortsättning på hertigens av Welligton sammanfattning av slaget vid Waterloo (första versen).


A damn fine thing!


A damn fine thing
the nearest run thing
you ever saw in your life

When Boney came barking
the Prussians came charging
the flashing trail of sabres marking
their path

A jolly good charge
the very best charge
you ever saw in your life




Fri vers av R.M.Z.
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-02-08 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.