Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som finns inom mig


Jag håller

jag håller hårt i det jag

älskar och värnar om

släpper inte taget om det

som är viktigt för mig

 

en vän är en vän om den

är ärlig sann och inte

vänder kappan efter vinden

 

mina barn och barnbarn

är jag glad och stolt över

mina fyrfota vänner

älskar jag

och

 dom visar att dom älskar mig

 

jag håller hårt i det jag

älskar och värnar om

numera talar jag inte

om för andra hur jag mår

och hur jag känner

så blir det när man som jag

blivit besviken alltför

många gånger

 

 

anits 25 juli 2012

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-26 00:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin bild av att hålla hårt i det man älskar.
2012-07-27

  Eva Helene VIP
Ja, bränt barn skyr elden. Fin text!
2012-07-26

    maija tuori

Precis ! kraaaam
2012-07-26

    Birgersdotter VIP
Förstår..kram
2012-07-26

  aol
ja verklig trygghet innes ikärleken, insikt, visdom förståelse, närhet, medkänsla,allt detta fines ju någonstans inom oss, och att visa det utvecklar ju människan, den som gör tvärtemot utvecklas inte,
2012-07-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...Jag tycker ändå om att du delar lite med oss som läser.
2012-07-26

  Catharina Edin VIP
så fint du skriver, så känsligt -
2012-07-26

    ej medlem längre
Javisst man värna sin integritet!
2012-07-26

  poetryGirl
jag vet hur du känner ...
2012-07-26

    Maria Malm
Skönt att komma fram till den insikten.
2012-07-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag är väldigt trött på kappvändare och opportunister.
2012-07-26

  Bibbi VIP
Känner igen tankegången hos mig själv.

Applåd!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP