Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


jag är utgrävd
överlevande och
bara lite dammig
lite mindre ontig
lite mer skygg och
blicken den som var rak
vill inte riktigt möta
i sin ledsenhet
men jag står ju upp
det mesta av tiden
och jag lägger orden
omkring mig och
söker väg




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-25 22:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
efter en sån text vill man bara säga Kram!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP