Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje liknelse otillräcklig

Varje ord för litet
för att beskriva.

 Ändå saknas alla tankar
på att sluta försöka formulera
denna förundran.

Jag är inte avklädd
bara naken.

Trygg.

Emottagen.

Räddad.

Oändligt tacksam
för att du

vill.

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-26 07:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i sälla ord..bra*
2012-07-26

  surface to air
Fint!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke