Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vallfår i vargens tid


Ditt leende har aldrig tilltalat Mig,
det är en blandning av Stora Stygga Vargens
och moster Magdas mans, Han som kallas Ågren.

På jobbet, mitt i Min fantasi om födelsedagskalas under päronträden,
avbryter Du Mig genom att knacka i bordet för att återfå Min uppmärksamhet. Du knackar och visar Ditt vargagrin.

Så länge Jag kan minnas har Du funnits här, men aldrig har ditt leende
stört Mig mer än nu. Du har tuggat för många cigarrer och dräpt för många lamm för Din egen skull.

Jag vill kasta Min kaffekopp i Din panna. Se det svarta rinna ner i Din mun och tvätta bort allt blod.




Övriga genrer av serum
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-02-06 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det sista.
Bäst
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum