Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Traktat

 

och utan förvarning slog elden upp

minnet är en flamma mot huden

och tingen förlorade sin tyngd

och rymden vaknade i klang

minnet av dig är av ljus

och vi var de första

som älskade 

 

 




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 533 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-26 16:25



Bookmark and Share


  Nanna X
som Lindegren, lite
2013-04-19

  Katasterismi
Tycker absolut bäst om de två första raderna, de känns så enormt tydliga, exakta.
2012-08-01

  surface to air
Verkligen fint skrivet,

.."minnet är en flamma mot huden"

Vilken underbar mening!
2012-07-27

  Chawa VIP
Strålande!
2012-07-26

    Jag vill inte
förlama - göra lam, göra orörlig, beröva rörelseförmågan; lamslå, paralysera, beröva handlingsförmågan

Det gör den här dikten.

På ett bra sätt.

På engelska skulle man nog säga stunning.

Verkligen bra skrivet!
2012-07-26

    ej medlem längre
riktigt fantastiskt!
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin