Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stödmedlem ELLER?

Att stödja

att vara med
i ett sammanhang
att ge
att få
att dela
att uppleva


med dig o dig o dig


och glädjas
och chockas
och reta sig på
och fundera
och växa vidare


varför?

ja varför inte?


ELLER?




Prosa av LeAgera
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-26 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeAgera