Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelblom


äppelblom
balkongskratt

två älskade
som funnit
varandra




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-27 02:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
söt text!*
2012-07-27

  Anders Nordlander VIP
Känner värmen
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP