Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriver sår



mamma jag hade dig

men förstod det aldrig

alla sa

alla lärde

alla
alla
alla

sa

att du var fel
att du var dum

men dom glömde
alla glömde

att du var min mamma

mamma
mamma
mamma

min älskade mamma

gråten nu
VET DIG

livet

nu
då och sedan

VET DIG
VISSTE DIG

HELA TIDEN



mitt hjärta måste ha vetat hela tiden



jävla flockbetende
sorgen väljer stygga ord

flocken sa
lämna henne GÅ

hon e trasig
hon e kaputt

cancer och handicappad
GÅ, lämna
stick

allt e hennes fel
jävla människa att inte funka





älskade min
älskade älskade älskade min

allt är kvar
HELA DU i mig

jag älskar dig

du blev mig
e de så de funkar

isåfall älskar jag
mig själv
dig
med ånger och smärta





varför

kan inte världen och det världsliga älska dig
den som gått sönder





varför






var det jag som var världen
var det jag som
nog var det jag som
SAMMA SOM I NATURENS GÅNG
samma som i hackordnig
samma som i Darwin
samma som i krig
samma som i skadad
samma som i
hänger inte me
blir LÄMNAD
efter

man ur huse
bror ur buse
syster ur kol
kvinna ur tid
GÅ FÖR HELVETE INTE SÖNDER
för ingen regel famnar dig
regler matar ut TILL sönder och samman
allt
för sent
för den trogna amman
BLIV INTE TRASIG
BLÖD ALDRIG mer
dylikt går ingen väl
i världar utan hjärta

var det jag som var utan hjärta
föstod jag inte med hjärtat



men
skriver sår









Fri vers av glasa VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rader som berör ...mycket ...
2012-10-06

  korpfjäder
Sorg!
Så ont den gör och så nödvändig den är
när man ska bli hel.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP