Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill ha era ord


poesipoeter jag vill inte ha potäter




ju mer jag äter av den yttre maten
ju mer hungrar
magrar jag
min själ


ju mer jag springer köper
rear mig fram i vettlösheten
provande illusioner
i varuhusen
ju mer tom



faller

söker

poeter.se

famlar poesi



sanna äkthet
själar ni räddar mig
med era ord
med era sinnen
med tonerna ur era bröst





Fri vers av glasa VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-27 18:31



Bookmark and Share


  korpfjäder
Att få ta emot... det är stort. Och svårt.
Så skönt att det är lätt att ge när hjärtat vill det!
Du har ett sätt att skriva som går rätt in till det hjärtat.
2012-07-28

    JO:82
Fint glasa " famlar poesi" ÄKTHET är det ENDA som gäller för mig...allt annat är SKIT...!!! Men du har känslan......=)))
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP