Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orde ljus



behöver hälla ut alla orden
bädda dem till ro
göra sånger
av dem

för mig

att leva
älska bo




Fri vers av glasa VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underar är denna lilla dikt

som säger så mycket

första raden så bra ...
2012-10-06

    JO:82
oohh love...exactly the way I feel EVERY DAY
2012-07-27

    Bodil Sandberg
Härligt diktat!
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP