Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelskriv



hur
beskriva dig

v a c k e r r ä f f l a d
v a c k e r s a r g a d
v a c k e r s p å r a d

livsrepade
skavda
nötta

vackerdu









Fri vers av glasa VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 19:05



Bookmark and Share


  evana
Annorlunda beskrivning! Gillar!
2012-10-17

  korpfjäder
Och jag tror det är en spegel du ser i - vackerreflekterad i ditt ansikte!
2012-07-28

  NågonAnnans
Vackerspårad
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP