Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

istället för å bråkas


de e så enkelt
jag vill ju bara



vara bra

göra bra

ge dig



nåt


som du behöver



vill ju bara duga å va älskad



vill gärna
att du vill ha mig




Fri vers av glasa VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-27 19:54



Bookmark and Share


    JO:82
Fin fint =) Tänk om det kunde vara så enkelt !
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP