Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser och sedd



du finns i mina ögon
jag känner dig
när du dansar i min blick
våra själar flätar drömmar
bara för
den stora glädjens skull








Fri vers av glasa VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 20:12



Bookmark and Share


    JO:82
" jag känner dig när du dansar i min blick" fortsätt så....mkt nice..!!
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP