Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragiska ängel

Diamant stjärnor i mitt tak,
de du ristade invåra mörkröda nätter.

Min kropp och själ,
saknar en ängel utan vingar.

Jag är inte trasig, bara lite halv sådär.

Saknad, denna livslånga meningslösa längtan,
flygande mörkblå känslor bland mina fläktande gardiner.

Fy fan för dig,
tragiska ängel, att du klippte dina otroligt vackra vingar,
för att komma ifrån mig.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-07-29 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann