Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H2O

Plötsligt är ljuset borta
uppslukat av moln så mörka



regndroppe klamrar sig
skälver inför oundvikligt öde
sväller
dallrar

släpper taget


återförenas
i en silverblank
omfamning




Övriga genrer av ~alruna~
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-29 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
viktig om regn
ibland man tänka det komma av sig själv

alltid det krävs mycket arbete
naturens arbete!
2012-08-05

  menspoeten
Underbart!
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~