Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vilda

hon var den vilda, den omöjliga att tämja. 
trots att livet gjorde allt. För att få ner henne i en fyrkantig låda

lärde hon sig, att med fötter på jorden och med drömmarna med molnen kunde ingen hindra henne från att drömma.




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-29 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~