Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inga planer

en dag given, utan manual
En dag given utan någon plan

Så lugn och stilla i sin enkelhet

hur lever man i en sådan 
är det någon som vet?

för där jag är nu finns en fyrkant, av förväntningar krav och struktur

Hur hjärtat än längtar hamnar jag där ännu

men morgondagen lovar en ny dag utan manual
ett liv som skall levas, upplevas, och minnas...

 




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-18 13:14



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, det är bra, manualen finns inte från början, livet kommer utan bruksanvisning. Men jag tror att vi skriver den omedvetet på nåt sätt, ritar fyrkanten.
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~