Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag

i drömmen är jag fri, från krav förpliktelser och roller. Som att flyga men istället för Bojan av plikt är livet lättare att bära.

när jag vaknar inser jag att drömmen var en dröm, olika i de olika ljus livet ger. Samtidigt som jag saknar det fria valet, det fria fallet och det fria livet. Skulle jag ändå aldrig ge upp mitt hjärta.

jag vet fortfarande inte om nattens dröm var en mardröm eller önskedröm- så långt ifrån den är jag.




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-29 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~