Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar

En sommar
en plats
fylld av möten
historier vävs ihop

En sommar
en plats
minnen varvas
med nuets historier

Ett sammanhang
en historia skapas

En skärva av liv
blir en bild
som lyser




Prosa av AA VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-30 23:53



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
härliga rader, fina tankar om sommaren, om vänskap, om livet i allmänhet som pågår här, nu, hela tiden.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP