Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrodnad

Naken stiger tiden ur sin kokong och
vackra silhuetter rör sig vid ögonvrån.

Ur tiden kliver fjärilen fram och smeker min kind.

Vingar furstliga med affektiva vindstötar
som fångas upp av mitt virila sinne.

Leendet jag möts av är
som dagbräckningen.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-31 00:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag ler när jag läser...
2012-07-31

  M.A.J.R
Hur bra som helst. Tur att jag inte missa denna.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren