Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd


kliv genom getflocken
förbi jazzen chokladen och chilin
gå rakt genom dammet förbi det lutande
räck ut ta fatt håll varligt och längtande
kyss mig sedan

du vet att jag vill




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-31 14:10



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Rakt och vackert med sin blandning av "våld" och skörhet.
B
2012-08-01

  Ninananonia VIP
underbar
2012-07-31

  Nanna X
vackert!
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP