Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 95 (En blå taxi)

 

En blå taxi

glider tyst fram

på regnblank asfalt

 

Lite skymning

Lite höst

Fattas bara

stämningsskapande musik

 

Som en film

om hopplös kärlek

med längtan och smärta

glider den fram

 

Den blå taxin

på regnblank asfalt

Den glider stilla fram

och lämnar inga spår




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-31 15:21



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ett nytt grepp om vemodet
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström