Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på skogen och alla stora stenar som finns där jag går


Det jag lärt mig

 

allt det jag kan, har någon lärt mig

det är många saker, det är något

som ingen kan ta ifrån mig

 

jag bär det med mig och har så

gjort genom hela livet, varje dag

upptäcker jag något nytt, försöker

ta in det, lära mig det, för att sen

gömma det djupt inne i mitt hjärta

 

det är genom mitt hjärta jag bevarar

allt det väsentliga det som är värt

att spara och minnas vem det är som

lärt mig att det är viktigt att vara den

man är och inte försöka härma någon

annan

 

genom mitt hjärta kan jag se ordentligt

och lyfta fram den som verkligen är en

 sann, ärlig, och en verklig vän

 

 

 

anits 1 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-01 13:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vist och bra beskrivet!
2012-08-06

  Eva Helene VIP
Så klokt!
2012-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Man lär livet igenom...
2012-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Från hjärtat utgår livet, som det heter i Ordspråksboken.
2012-08-01

  Bibbi VIP
Ja, så är det för mig också.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP