Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Du sa att du behövde mig

 

du sa att du behövde mig

men visade det inte

 

du sa att dina tårar rann

att jag förstört ditt liv

 

jag vet var gränsen går

det gjorde inte du

 

du tyckte jag hade sådan ordning

det hade inte du

 

du skyllde på att ni var så många

visst går det att ha ordning ändå

men då måste alla hjälpas åt

det gjorde ni inte hos dig

 

du skrev till mig berättade att dina tårar

rann varje dag

 

vad kunde jag göra åt det

du lyssnade inte på mig

allt skulle vara som du var van vid

 

du sa att jag var allt du behövde

tyvärr ville du ha allt på dina villkor

 

jag visste redan då

att det aldrig kunde bli vi två

 

anits 1 augusti 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-01 16:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ibland bara vet man - skönt det.
Väl poetat!
2012-08-08

  Lars Hedlin
RAder som får en att tänka lite extra "APPLÅD"
2012-08-06

  poetryGirl
Mycket tänkvärt!

ps det är något fel jag kan inte sätta in nån ny dikt..?
2012-08-01

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten skall vaka över dig." Ordspråksboken 2:11
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP