Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ty ondskan kom från ditt sköte

för aldrig kan du
som man förstå
hur det är att vara kvinna
där tiden är din fiende
och kampen redan förlorad
straffas du med kvinnolön
för ett kvinnoslit
plågad i en mansvärld
omges du av kvinnor
som bakom falska leenden
gömmer varsin sylvass kniv
som borras i din onda rygg
på personalrum med bruna soffor
och udda kaffemuggar




Fri vers (Fri form) av lilla moln
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-01 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln