Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reborn with you

I´ve notice you among the crowd
as lovely as your eyes are
A person.. someone like you

Has a treasure deep inside
I promise,
I catch you if you fall for me and
I will hold on to you close for an eternity.




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 711 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-11-26 00:30



Bookmark and Share


  Elber3th VIP
vacker och berörande.
2012-12-09

  Lena Själsöga Keijser


underbart vackert
din stämma andas mjuk visshet
2012-12-03

  Filosofen2
Så underbar dikt.

Den ljuva sidan av sinnet som utvecklas då tiden flyter på,
men så sköra vi blir av den samtid vi lever i.
2012-11-27

  LovisaCecilia
shit vad bra!
2012-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
You to has a treasure in you...very nice...
2012-11-26

  Ingela Svenson VIP
som en fin liten vistext
2012-11-26

  Federico Romano
Den var vacker som en dröm
Där skatten hittas..
2012-11-26

    ej medlem längre
Vacker !!!
2012-11-26

  Ninananonia VIP
Väldigt fin.. :)
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R