Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på dig!


5 augusti

Du, det är din dag snart! Klart att man inte vill räkna åren.
Fåren kan man räkna för att somna men åren gör så att håren istället blir grå och man ligger sömnlös om natten.
Hatten av för de som inte tänker så då man ju blir klokare och visare med åren. Vad gör det om håren blir grå för så snyggt med grått på en man kan jag tycka.
Lycka till på din dag!




Fri vers av wildah
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-02 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver oerhört charmigt och associerar med rim och får det att bli riktigt bra...
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah