Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


jag vet var jag hör hemma nu
alla dessa steg alla dessa förvirrade dagar

ledde hit
eller dit

dit jag är på väg nu
dit där inga hakar längre har fäste
dit där språket lutar annorlunda
dit där varmt ligger tätt omkring

dit där jag finns bortom allt
och djupast inom där de små klockorna klämtar

jag är inte rädd mer 
för ingenting jag trodde var riktigt
ingenting fick formen av ord
jag känner 

du vet inom

men det kom annat 
när jag inte föll




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-02 17:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
berör...
2012-08-02

  Tarantaran
Fin rytm och känsla ! I " Landet där språket lutar " ?! Den förtjänar ju en lika härlig titel som den själv är , så man lätt kan hitta tillbaka till ditt landskap ;)
2012-08-02

  cilax VIP
...där språket lutar annorlunda.
meningen slår mig i skallen
2012-08-02

  träsnidaren
Du skriver med känsla. Texten talar till mig och greiper tag. Du lyckas förmedla mycket med ett enkelt och rakt språk. detta gillar jag skarpt!

Skulle den inte kunne heta "tidur" eller "tiduren"?? kanske, kanske inte?? Ett förslag! :)
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP