Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En titt bakåt i ett förortsliv.


ord från höghus 2.

Jag döper dig till samhället.
Du som hjälper mig,
att stå bevid mig själv.
Låter mig leva inom din ram,
fritt vandrandes på din rastgård,
med galler himmel.

Jag blev det du ville att jag skulle vara,
det är vi alla,
som får hjälp,
att färdas till platser.
Över trasiga rälsväxlar.
Genom tunnlar.
Dit vi förväntades.
Jag glömmde för ett tag,
att jag,
Vi
kännde,

utan hjälp.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-23 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg