Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå still

Minnen öppnar upp sår som het bly,
bränner genom,
Känslor Kärlek Förnuft.

Värnen jag byggt, västar jag haft
är nu bara ett skydd
av oputsat glas
etsat av brinnande hetta
från het bly.

Fly Försvinn Spring
känar inget till

Enda vägen ut är att
Känna Minnas Gråta

Stå still.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-15 08:32



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är grymt, men så sant som du sagt det. Vara i smärtan och ta in den. Ruska om den som troll tills de spricker. Roligt du är tillbaka.
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg