Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LETANDET

Myntslitna händer
sträcker sig upp mot
en oviss framtid

lägger sitt hopp
hos semeterförhäxade skuggor.

Den som ber
men ingen har.

Den som inte ger
och har kvar.

Bristunna blickar passerar
över asfaltsnötta knän

skamstyrda fotsteg
jobbar fort förbi.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-27 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg