Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingen


Jag är din hand när du själar,
Färdas genom butikhyllslabyrint
med folieväska

Din kyla när du avslutar,
Relationen som gått i repris sen tonårsdag

Jag är kniven i ditt hjärta,
Bara ett till hål
en frusen tår på din kind

Jag är orken när du måste springa
En airmax distans längs loftgång,
bort bara bort
under gatljus
Hatrus

Du kommer alltid ikapp
går inte att ducka

Jag är främlingen inom dig.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-06 15:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den obekanta, välbekanta. Vi har den alla inom oss. Värmen finns i kylan och insikten i förnekelsen. Tycker mycket om den här texten, hur elegant, hur varmt
och hur skarpt en mjuk dolkspets av känslor rör sig rakt mot hjärtat!
2019-07-06
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg