Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekvita sträck

Inga nya sår på mina knogar längre
ärren skränar med inrökt stämma

Blekvita sträck
når långt under min hud
benen
blodet
bröstet

Blyfylld sorg på svart perrong
sjunger jag min solnedgång
sista strålarna skjuter spikar i min kropp

Fällda bläcktårar
sedan länge torkade på min kind
Fallna över gamla sår
öppnade gamla ärr.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-23 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg